Rami Malek deelt mooie Robin Williams-anekdote op de 'Night at the Museum'-set

Rami Malek deelt mooie Robin Williams-anekdote op de 'Night at the Museum'-set

Robin Williams lijkt precies zo te zijn als je hoopt.

Acteur Rami Malek deelt een mooi verhaal over de overleden Robin Williams op de set van de film Night at the Museum: Secret of the Tomb uit 2014.

Malek staat tegenwoordig bekend om een hele rits rollen, waaronder de hoofdrol in Mr. Robot. Maar zijn echte doorbraak beleefde in Hollywood met de Night of the Museum-films, waarin hij de Egyptische farao Ahkmenrah speelde.

Een mooi verhaal
Malek was te gast bij Jimmy Fallon en vertelde over de derde film. Die speelt zich grotendeels af in het British Museum. De ervaring die Malek had met werken met Robin Williams blijkt zo'n beetje precies te zijn wat je je voorstelt.

"De derde namen we 's nachts op in het British Museum, dat we helemaal voor onszelf hadden. En Robin, je kon vertellen dat er iets met hem aan de hand was. Hij had van die momenten dat hij even de hele wereld blij wist te maken. Dat je dan dacht: mijn god, wie ben je? En dan was hij ineens iemand anders; dan zag hij ons op onze telefoons en apparaten en vroeg hij zich duidelijk af waar wij mee bezig waren."

"Op een dag zag ik hem in zijn eentje weglopen en staarde hij naar een grote rots in het British Museum. Toen dacht ik: ik loop er maar naartoe om te vragen wat er aan de hand was. Dus ik vroeg of het goed ging. Hij keek naar mij, een beetje over zijn schouder en zei: 'Hoe vaak kan je nou alleen zijn met de Rosetta Stone?'"

NieuwsFilm

meest populair