Halle Berry trots op haar goede figuur op Insta-beelden

Halle Berry trots op haar goede figuur op Insta-beelden

De actrice werkt hard om fit te blijven.

Actrice Halle Berry won in het verre verleden een Oscar voor haar rol in Monster's Ball en sindsdien is ze een grote mevrouw in Hollywood. Ook komende jaren is ze weer te zien in een aantal grote films.

Waarschijnlijk zien we haar voor de eerste keer weer in de film Bruised die verleden jaar al debuteerde tijdens het 2020 Toronto International Film Festival. Dit jaar zal de door Halle zelf geregisseerde MMA-film te zien zijn op Netflix.

Een andere film die ze in de planning heeft staan is de grote scifi-actiefilm Moonfall van regisseur Roland Emmerich en met namen als Patrick Wilson, Charlie Plummer, Donald Sutherland en Michael Peña. We zien dan hoe Halle en de rest zien hoe de maan uit zijn baan raakt en koers zet richting op de aarde.

Strak in haar vel
Halle weet zich de afgelopen jaren ook te ontwikkelen tot een ware fitnessgoeroe en dit deelt ze regelmatig op Instagram. In een nieuwe snelle video showt ze haar strakke buikje die ze al jaren in vorm houdt door intensieve trainingen. Dat het afzien is, geeft ze ook aan. En dat is ook helemaal logisch.


De beelden zien van de 54 jarige Halle Berry en haar strakke buikje? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair