Teleurstellend nieuws voor de Elvis-film met Tom Hanks

De Elvis Prestley biopic is flink vertraagd.

Even geleden was er al een snelle blik op het nieuwe uiterlijk van Tom Hanks voor in de Elvis Prestley biopic van regisseur Baz Luhrmann. De film stond al eventjes voor dit jaar gepland, maar nu is zeker dat we er nog een flinke tijd op moeten wachten.

De film die waarschijnlijk simpelweg Elvis zal gaan heten wordt op dit moment opgenomen in Australië. De titelrol in de film over "The King of Rock and Roll" wordt gespeeld door Austin Butler en Hanks speelt Colonel Tom Parker, de man die Elvis ontdekte en meer dan twintig jaar zijn manager was.

Elvis flink opgeschoven
Nu is bekend geworden dat de biopic een flinke tijd is opgeschoven. Oorspronkelijk stond Elvis gepland voor 5 november 2021, maar dit is vanaf heden 3 juni 2022. De opnames voor de film werden eerder al on hold gezet toen bekend werd dat Hanks als eerste echt grote celeb COVID-19 onder de leden had.

Andere rollen in de biopic van studio Warner Bros. zijn voor Olivia DeJonge, Yola, Luke Bracey en Kelvin Harrison Jr., en Hanks zien we komende twee jaar ook in voldoende andere films, zoals News of the World, BIOS en Disney's Pinocchio als Geppetto.



NieuwsFilm

meest populair