'Guardians of the Galaxy Vol. 3': Eindelijk schot in de zaak

'Guardians of the Galaxy Vol. 3': Eindelijk schot in de zaak

De opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 zullen dit jaar van start gaan.

Het volgende avontuur groot de grootste 'a-holes' van het Marvel Cinematic Universe staat op het punt om met de opnames te beginnen. Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt bijna opgenomen in het Verenigd Koninkrijk.

Het verhaal vanuit Murphy's Multiverse is namelijk dat de Marvel-film van regisseur James Gunn opgenomen wordt in het Verenigd Koninkrijk dit jaar. Het zou dan in de tweede helft van 2021 het geval zijn, daar Gunn op dit moment namelijk nog bezig is met de serie Peacemaker in Vancouver.

Het verhaal
Helaas is het nog niet duidelijk welk verhaal de Marvel-film precies gaat vertellen. Gunn zal in elk geval met zijn film in het behoorlijk tragische verleden van Rocket Raccoon duiken. Dat onthulde hij recent nog tijdens een Quarantine Watch Party.

"Wat ik wel al kan vertellen, is dat Rocket een belangrijk onderdeel maakt van wat de toekomst brengt. Veel van wat je al van hem gezien hebt, zoals de littekens op zijn rug, zijn een soort opzet voor wat ik altijd al met hem heb willen doen," aldus Gunn.

De release van de film staat voor 2023 gepland.

NieuwsFilm

meest populair