Ryan Reynolds en Mark Ruffalo zijn vader en zoon op foto's in Netflix-film 'The Adam Project'

Ryan Reynolds en Mark Ruffalo zijn vader en zoon op foto's in Netflix-film 'The Adam Project'

The Adam Project verschijnt mogelijk nog dit jaar op Netflix.

Komende jaren zien we acteur Ryan Reynolds in heel wat films. De acteur die verleden jaar nog zijn drankmerk Aviation Gin verkocht voor meer dan 600 miljoen dollar lijkt geen genoeg te kunnen krijgen van acteren. Een van zijn volgende films heet The Adam Project.

The Adam Project gaat over de dertienjarige Adam Reed, die rouwt om de plotselinge dood van zijn vader. Op een avond vindt hij een man, een mysterieuze piloot, in de garage. Die piloot blijkt de oudere versie van Adam zelf te zijn.

Tijdreizen op Netflix
In de film van Shawn Levy zal tijdreizen een belangrijke rol gaan spelen en naast Reynolds zien we ook Zoe Saldana, Jennifer Garner, Mark Ruffalo en Catherine Keener. Met de foto's wordt bekend dat Ruffalo de vader van het personage Adam speelt.

"Ik heb ook een vriend op mijn werk. Maar hoe boos ik hem ook maak, hij blijft even groot. @markruffalo #TheAdamProject," aldus de grappende Reynolds bij de vier foto's met daarin ook Ruffalo, vanaf de set van The Adam Project die mogelijk later dit jaar op Netflix moet verschijnen. Niet veel later deelde ook Ruffalo een foto.





NieuwsFilm

meest populair