'Black Widow' naar Disney+ of opnieuw opschuiven? Wat zeg jij?

'Black Widow' naar Disney+ of opnieuw opschuiven? Wat zeg jij?

De grote Marvel-film laat al even op zich wachten.

Het maar moeilijk voor te stellen, maar eigenlijk zouden we nu uitkijken naar Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings die dan volgende week had moeten verschijnen. Black Widow en Eternals hadden we al in 2020 gezien. Corona veranderde alles.

Gelukkig zijn de films zo goed als klaar, zeker Black Widow, dus als het meezit zien we deze drie MCU-films dit jaar in de bioscoop. Maarrrr.... Het lijkt niet mee te zitten. De bioscopen zitten nog altijd op slot en als we de kenners moeten geloven barst de coronahel in maart nog een keer los.

Black Widow: naar Disney+ of opschuiven?
Mocht het zo zijn dat de wereld langer in een vorm van een lockdown blijft zitten, dan zal Hollywood ook de films die gepland staan voor mei en juni gaan verplaatsten. Vooralsnog is er hoop, maar verwacht het negatiefste scenario.

En in dat geval zijn er voor de films van Marvel twee opties: een release via Disney+ en opnieuw opschuiven. Indien het laatste dan lijkt de kans groot dat Black Widow het plekje van Shang-Chi overneemt en daarmee zal de MCU-kalender weer flinke duw krijgen.

Aan jou de vraag hieronder via een poll. Wat zou jij willen: Black Widow met VIP-toegang van 21,99 euro op Disney+ (en zonder een hybride bioscooprelease) of moet de film een bioscoopfilm blijven en opnieuw met enkele maanden opgeschoven worden?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair