Trailer 'News of the World' met Tom Hanks: volgende week op Netflix!

Trailer 'News of the World' met Tom Hanks: volgende week op Netflix!

De nieuwe film van Paul Greengrass. 10 februari te zien.

Verleden jaar met Kerst verscheen in de States de film News of the World in de bioscopen die geopend waren. En de film werd erg goed ontvangen. Netflix was er snel bij om de internationale rechten naar zich toe te trekken.

Netflix zal News of the World van Paul Greengrass (Bourne-films, United 93) en met topacteur Tom Hanks eind volgende week online zetten in onder meer Nederland. Hieronder zie je de trailer die de streamingdienst zojuist op YouTube heeft geplaatst.


De gelijknamige bestseller uit 2016 van Paulette Jiles vormt de basis van News of the World. In het verhaal gaan we terug naar de periode na de Amerikaanse burgeroorlog als Captain Jefferson Kyle Kidd van dorp naar dorp reist om het wereldnieuws aan de inwoners te vertellen.

Tijdens een van zijn reizen moet hij het 10-jarige meisje Johanna (Helena Zengel) naar haar familie brengen. News of the World verschijnt op vrijdag 10 februari op Netflix.

News of the World: Oscarfilm?
Regisseur Greengrass wordt nu al getipt voor de Oscar voor Beste Regie. En met een score van 89% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de western er ook goed voor. Weten welke bioscoopfilms er binnenkort nog meer op Netflix verschijnen?

NieuwsFilm

meest populair