Grote zorgen rondom de gezondheid van Bruce Willis (65)

Grote zorgen rondom de gezondheid van Bruce Willis (65)

Men vreest voor dementie of Alzheimer...

Het gaat niet goed met Bruce Willis (en dan bedoelen we niet de rampzalige filmkeuzes die hij tegenwoordig maakt). Hij schijnt snel af te takelen en is geen schim meer van de actieheld die hij ooit was.

Twee weken geleden postten we al een bericht dat hij agressief een apotheek in Los Angeles uit was gezet na het weigeren om een mondkapje te dragen. Daar bood hij later excuses voor aan, maar zelf kan de acteur zich naar eigen zeggen "niks meer van het voorval herinneren".

Deze week was het opnieuw raak. Hij werd door de politie in zijn auto aangehouden, omdat hij harder reed dan was toegestaan, een rood verkeerslicht negeerde en een drukke voetgangerskruising gevaarlijk overstak. Volgens de agenten kwam Willis ook nu verward over.

Familie, vrienden en collega's
Inmiddels maakt zijn familie, waaronder ex-vrouw Demi Moore (waarmee hij nog altijd 3 dochters en een goede relatie heeft), zich grote zorgen.

Volgens inside bronnen vertoont de Die Hard-ster de laatste tijd steeds vaker tekenen van geheugenverlies. Inmiddels beseft Willis dat ook en heeft hij zich aangemeld voor een volledig medisch onderzoek.

NieuwsFilm

meest populair