Humor

Bruce Willis weigert mondkapje te dragen in winkel, Twitter reageert

Foei Brucie!

door Arjen Rooseboom om 12:26 in Humor
Ondanks de komst van een vaccin, houdt Covid-19 de wereld nog steeds in haar greep. Ook Amerikaanse steden zijn de afgelopen weken weer hard getroffen, waaronder Los Angeles.

En het was in een apotheek in LA waar gevallen ster Bruce Willis weigerde om een mondkapje op te zetten. De acteur droeg echter enkel een bandana rondom zijn nek, maar trok deze niet over zijn neus en mond.

Uiteindelijk werd hij gesommeerd de winkel te verlaten. Het gedrag van Willis is opmerkelijk, omdat hij eerder nog trotse foto's postte van hoe hij, zijn ex-vrouw Demi Moore, hun dochters en de rest van de familie netjes met matchende pyjama's in quarantaine zaten.

Hoe dan ook, de vlugge anticipeerders op social media waren er natuurlijk als de kippen bij om de spot te drijven met het snel verspreidende verhaal en doen dit met Willis zijn grootste doorbraak uit 1988, Die Hard:[UPDATE] Willis heeft inmiddels excuses aangeboden voor het voorval...

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Misschien ook wel zo netjes om te melden dat hij al lang z'n excuses heeft aangeboden.

Wilskracht

Avatar

Nou, nou, twitter gaat los. Het zijn gewoon ludieke posts op een foto, het is niet alsof Bruce Willis gecanceld is. Zou overigens wel goed voor zijn carriere kunnen zijn, ten opzichte van de troep waar hij de laatste jaren mee komt.

Xenolicker

Avatar

Het belangrijkste van het hele verhaal lijkt me toch dat hij snel excuses heeft gemaakt; waar een willis, is een weg.

Artificialis

Avatar

Bruce 'ego' Willis voelt zich al jaren overal te goed voor. Vreselijke man, matige acteur, arrogant, overrated, schijnt zeer vervelend te zijn om mee samen te werken, enzovoort.

Sunspot

Avatar

Wil wel weten waarom hij het weigerde

mcdaktari

Avatar

Het is toch ook van de zotte dat we een niet werkend mondmasker op moeten. Het beschermd helemaal niet tegen een virus maar ze willen gedragsverandering uittesten. De hele wereld is gek geworden ????????

NieuwsFilm

meest populair