'Morbius' wordt een film om van te genieten in de bioscoop

'Morbius' wordt een film om van te genieten in de bioscoop

Dus thuis moet je 'm vooral niet kijken.

Acteur Jared Leto spreekt de laatste tijd behoorlijk openhartig over Morbius. Zo wist hij al te vertellen dat de film niet perfect zal zijn, omdat deze onder tijdsdruk gemaakt is.

Maar vandaag maakt Jared Leto duidelijk dat de film wat hem betreft wel een heerlijke film is die mensen nu nodig hebben. En de film brengt wel degelijk nieuwe zaken met zich mee, waardoor hij echt wel de moeite waard is.

Echte bioscoopfilm
"Ik kijk er heel erg naar uit dat mensen Morbius straks kunnen zien," aldus Leto. "Het is zo'n film waarvan ik denk dat we die allemaal nodig hebben op dit moment. Hij is groot, leuk en vraagt echt om met een bak popcorn in de bioscoop gezien te worden."

Bovendien "heeft hij een gloednieuw personage dat je nooit eerder in de bioscoop gezien hebt." Zijn personage, Dr. Michael Morbius, is een "kwetsbare en dunne" biochemicus met een zeldzame bloedziekte. Die probeert hij middels experimenten te genezen, wat ertoe leidt dat hij een vampier wordt.

"Hij wordt echt heel erg sterk en machtig. En er zit daardoor een heel andere kant aan die doet denken aan Jekyll en Hyde. Dus het is een leuke, grote popcornfilm."

NieuwsFilm

meest populair