Model/actrice Paulina Porizkova trekt al haar kleren uit op Instagram-foto

Ook op 55-jarige leeftijd voelt zij zich nog sexy.

Elizabeth Hurley deelt wel vaker kiekjes van zichzelf. Het model/actrice mag dan wel 55 jaar oud zijn, ze ziet er nog geweldig uit. Toch kwam er ook wat kritiek op haar recente naaktfoto. Supermodel Paulina Porizkova neemt het nu voor haar op, door zelf eveneens een naaktfoto te delen.

Porivkoza, tevens ook een actrice, bekend van films als Wedding Bell Blues, Arizona Dream en Thursday, is net zoals Hurley 55 jaar oud. Zij vindt het echter onzin dat dat zou moeten betekenen dat zij geen foto's meer zouden mogen posten.

Reactie
Zo zegt Porizkova: ''Ik wilde even van me laten horen nadat ik de sexy foto van Elizabeth Hurley zag voorbijkomen. In mijn twintiger en dertiger jaren gold, hoe minder ik aanhad, hoe populairder ik was. Eenmaal veertig, kon ik eigenlijk naakt rondlopen en niks was aan de hand, buiten het feit dat ik misschien een boete zou krijgen voor openbare zedenschennis''.

''Als ik het nu doe, nu dat ik in de vijftig ben, wordt ik beschimpt. Dan krijg ik dingen te horen als: ''Doe kleren aan oma'' of ''Uit op aandacht? Ben je wanhopig? Je wordt pathetisch''. Waarom mag een jonge vrouw sexy zijn, maar zodra je ouder wordt, is het een schande? Waarom zou ik me als vrouw moeten laten 'goedkeuren'? Het enige dat pathetisch is, is als je anderen voor je laat beslissen''.

De foto is hier te zien!

NieuwsFilm

meest populair