'Rogue One: A Star Wars Story' onthult nieuw beeld van Darth Vader

'Rogue One: A Star Wars Story' onthult nieuw beeld van Darth Vader

Dit beeld zagen we helaas niet in de uiteindelijke film.

Er is een nieuw beeld van Rogue One: A Star Wars Story naar buiten gebracht. Het gaat om een foto van Darth Vader, die voor een groot scherm staat. Het moment haalde de uiteindelijke film niet.

Rogue One draaide om Jyn Erso en Cassian Andor en hun pogingen om de plannen voor de Death Star te redden. Fans hadden het niet verwacht, maar in de film zaten ook momenten met Princess Leia en Darth Vader. Die laatste had een bijzonder gave scène waarin hij in een lange hal helemaal los ging op een stel kansloze Rebellen.

Verwijderd moment
Via ILM Animation Director Hal Hickel krijgen we nu een beeld van een verwijderde scène. Hickel legde uit dat Vader in de film op een zeker moment een gesprek had moeten voeren met Grand Moff Tarkin. Waar dat gesprek over zou zijn gegaan wist hij niet meer. Maar dit beeld hoorde bij dat moment:



Dat de scène gesneuveld is, is niet heel vreemd. Rogue One onderging forse reshoots. Het scenario werd flink gewijzigd en het einde ook compleet veranderd. Dit shot van Darth Vader haalde de uiteindelijke film niet.

Waarom precies is niet zeker, al stelde Hickel wel dat het te maken had met het eindproduct, waar dit niet bij zou hebben gepast.

NieuwsFilm

meest populair