Kevin Feige over een mogelijke Star Wars / Marvel cross-over

Kevin Feige over een mogelijke Star Wars / Marvel cross-over

De Marvel-baas ziet het niet zitten, maar misschien later.

Marvel Comics geeft al jaren comics uit met Star Wars verhalen. Zo verscheen van Marvel onlangs nog de strip Star Wars: The High Republic. Dus de kennis over de franchise is er zeker bij Marvel. Maar zouden de franchises van Disney ooit kunnen samensmelten op het witte doek.

De kans daarop lijkt klein, al zouden er altijd grappige cameo's kunnen plaatsvinden die de boel wel een beetje verbindt, zij het als een easter egg. Marvel Studios-baas Kevin Feige gaf een reactie.

"Als je me 20 jaar geleden zou vragen of datgene waar we het nu over hebben mogelijk was, dan zou ik hebben gezegd: 'Ik denk het niet'," zei Feige tegenover Yahoo Entertainment. "Maar ik denk het echt niet. Ik denk niet dat daar een reden voor is."

Dus wel mogelijk?
Kevin Feige werkt op dit moment aan een Star Wars-film voor Lucasfilm, maar het is nog onbekend wanneer deze uitkomt en de kans lijkt klein dat dit een cross-over is met het Star Wars Universum. Maar alles is uiteraard mogelijk. In de comics is het namelijk al vaker dan één keer gebeurd.

De eerstvolgende Marvel-film is Black Widow, gepland voor mei dit jaar, en de eerstvolgende Star Wars-film is Rogue Squadron die eind 2023 moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair