'Guardians of the Galaxy Vol. 3' en 'Thor: Love and Thunder' duidelijk verbonden

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' en 'Thor: Love and Thunder' duidelijk verbonden

De films zijn aan elkaar gelinkt!

De opnames van Thor: Love and Thunder zijn nu officieel bezig. Fans krijgen daardoor al heel wat beelden vanaf de set te zien. Maar sommige details zijn ook interessant om te horen.

Zo bevestigt regisseur James Gunn dat er een connectie tussen de nieuwe Thor-film en zijn Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal zijn. Hij gaf desgevraagd aan dat hij niet al te veel input heeft gehad op de film. Maar "het script is geweldig".

Een beetje invloed
"We hebben het erover gehad voordat hij begon te schrijven. Over waar de personages zich bevinden, waar ze heen gaan. En hij las het scenario van Vol. 3 en ik dat van hem en heb feedback gegeven," aldus Gunn in een bericht op Twitter:



Setfoto's laten al zien dat een aantal van de Guardians, waaronder Peter Guill, Nebula en Kraglin een rol hebben in de nieuwe film. Bovendien krijgen we Valkyrie weer te zien naast Thor en komt ook Jane Foster weer terug.

Jane krijgt een belangrijke rol, omdat zij verandert in The Mighty Thor en het samen met Thor op zal moeten nemen tegen Gorr the God Butcher.

NieuwsFilm

meest populair