Celebrity

Nieuwe drankje van Ryan Reynolds, David Beckham en P. Diddy is niet te zuipen

De acteur, sporter en rapper hebben samengewerkt om een nieuw drankje te maken.

door FilmTotaal om 09:31 in Celebrity
Het is niet per se het meest voor de hand liggende trio: Ryan Reynolds, Sean Combs (ook wel P. Diddy genoemd) en David Beckham. Toch hebben de drie in 2020 de koppen bij elkaar gestoken om een nieuw, geweldig drankje te maken. Helaas niet met het beste resultaat...

Ass Feet
Reynolds post op Instagram een filmpje waarin hij aankondigt dat hij de laatste maanden samen met Diddy en Beckham gewerkt heeft om een drankje te maken dat bestaat uit een combinatie van tequila, whiskey en gin. Het zou de perfecte cocktail moeten worden!Als de drie heren er echter van proeven, blijkt het allesbehalve perfect te zijn. "Ryan, this tastes likes ass feet" roept Diddy nadat hij net een flinke slok heeft uitgespuugd. Beckham is het daarmee eens: "This is not gonna work". De mannen proberen daarna wat aandacht te vragen voor de échte mixologen (mensen die zich bezighouden met de kunst van cocktails maken). En dat zij toch wel belangrijk werk doen.

Geen tijd
Dat deze drie niet de alcoholindustrie ingaan, lijkt duidelijk. Uitblinken in de sport-, film-, of muziekwereld betekent niet meteen dat je op alle vlakken briljant bent. Voor Reynolds geldt gelukkig dat hij een hele hoop filmprojecten op de planning heeft staan.

Bijvoorbeeld The Hitman's Wife's Bodyguard en Free Guy. Daarnaast is zijn aanwezigheid in films als Deadpool 3 en A Christmas Carol aangekondigd. De acteur had niet eens tijd gehad, zelfs al had zijn droom om mixoloog te worden wél kunnen uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair