Eens of oneens? 'Jurassic Park III' is helemaal niet zo slecht

Althans, dat vindt hoofdrolspeler Sam Neill...

Het is al vaak besproken in de comments, maar nu heeft franchise-ster Sam Neill (Alan Grant) zich uitgelaten over de eeuwige discussie, is Jurassic Park III (2001) nou echt het slechtste deel uit de reeks?

De film scoort de laagste rating van allemaal en nam met $368 miljoen dollar ook niet echt een enorme hap uit de box-office, maar toch kijkt Neill met veel plezier terug op zijn terugkeer als de beroemde paleontoloog.

Sterker nog, onder andere de door bijna iedereen gekraakte scène waarin een pratende Velociraptor 'Alan'! tegen hem zegt, is zelfs één van zijn favorieten. Tegenover COLLIDER verklaarde Neill het volgende:

"Toen ik de pterodactylscène las, dacht ik 'Dit is best gaaf'! [lacht] Ik sprak eerder op de dag met iemand die zei 'Ik vind Jurassic Park III echt leuk en het krijgt een oneerlijke behandeling'. En ik zei 'Heel erg bedankt'! Ik ben het ermee eens dat de laatste 10 minuten veel te gemakkelijk en veel te gehaast zijn, maar ik denk dat het tot dan toe verdomd goed is".

Nieuwe reünie
Volgend jaar juni zien we Neill voor een derde keer als Alan Grant in het langverwachte Jurassic World: Dominion. En hij is niet alleen, tevens Laura Dern en Jeff Goldblum zullen opnieuw hun opwachting gaan maken.

NieuwsFilm

meest populair