Stiekeme verwijzing naar Magneto ontdekt in Marvel-serie 'WandaVision'

Dit is toch best een mooi moment eigenlijk.

Fans van WandaVision hopen natuurlijk heel erg dat Magneto ook in de film zal zitten. Hoewel de kans daarop niet per se heel groot lijkt te zijn, zit er wel een interessante verwijzing naar het personage in de serie.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

In de nieuwste aflevering laat Wanda Maximoff zich gelden. Ze laat SWORD zien hoe sterk ze wel niet is. Op het moment dat SWORD-directeur Tyler Hayward een drone op haar afstuurt, verlaat ze Westview en gaat ze de confrontatie linea recta aan. En dan doet ze iets wat we Magneto meermaals hebben zien doen.

Geweren bewegen
Wanda gooit de drone niet alleen aan de kant, maar gebruikt ook haar krachten van hypnose om de SWORD-agenten hun geweren te laten richten op hun baas. Een move die Magneto meermaals uithaalde in de films die Fox maakte.

Tegelijk zit er geen directe verwijzing naar Magneto in de televisieserie. De meest recente aflevering maakt pijnlijk duidelijk dat de ouders van Wanda en Pietro Oleg en Irina Maximoff heten. Ze kwamen om het leven door mortiervuur, wapens gemaakt door Stark Industries.

Wellicht dat we Magneto wel te zien zullen krijgen in een komende aflevering; alles lijkt mogelijk gezien de recente plotwending. Op vrijdagen krijgen we een nieuwe aflevering; de laatste is over een maand te zien.

NieuwsFilm

meest populair