'Uncharted' met Tom Holland staat niet op zichzelf

'Uncharted' met Tom Holland staat niet op zichzelf

De film wordt een prequel, verbonden aan de games.

Tom Holland is volgens jaar te zien in een Uncharted-film. Lang werd gedacht dat die film helemaal los zou staan van de games van Naughty Dog, maar daar lijkt het nu niet op.

Sony Pictures vertelt straks een verhaal van een jonge Nathan Drake. Een film die als prequel moet dienen op de games, en er dus expliciet aan verbonden is.

Een prequel
"Uncharted is een film die ik vorig jaar heb afgerond," vertelde de acteur over het project. "Ik speel er samen met Mark Wahlberg in."

"Het is een prequel op de games van Naughty Dog. Ik speel Nathan Drake. Ruben Fleischer is onze regisseur en heeft echt fantastisch werk verricht. Ik ben echt blij dat ik erin zit. Het is leuk, grappig, episch. En het wordt echt ontzettend onderhoudend. De actie behoort tot de tofste actie die ik ooit gemaakt heb. Dus ik kijk er echt naar uit."

De hamvraag is nu dus vooral wat de film gaat toevoegen aan de games, die al heel wat elementen uit het verleden van Nathan Drake verkend hebben. De release van de film staat gepland voor februari 2022.

NieuwsFilm

meest populair