Opnames 'Don't Look Up' stilgelegd na ongeluk Jennifer Lawrence

Opnames 'Don't Look Up' stilgelegd na ongeluk Jennifer Lawrence

Een explosie op de set ging niet zoals gepland.

De nieuwe Adam McKay film is iets om naar uit te kijken. De regisseur wist al eerder hoge ogen te gooien met o.a. The Big Short. Voor zijn nieuwe scifikomedie, Don't Look Up, wist hij een geweldige cast te verzamelen, maar na een ongeluk op de set zijn de opnames tijdelijk stilgelegd.

De met een Oscar bekroonde actrice Jennifer Lawrence speelt een belangrijke rol in de film. Zij moest een scene draaien met Timothée Chalamet, toen een geplande explosie ietwat uit de hand liep.

Er vlogen namelijk glasscherven in het rond. Als gevolg hiervan liep de actrice verwondingen op. Ondanks het feit dat er gelukkig niks ernstigs aan de hand lijkt te zijn, is de productie toch even stop gezet.

De film
Buiten Lawrence en Chalamet zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Leonardo DiCaprio, Chris Evans, Cate Blanchett, Meryl Streep en Jonah Hill.

Don't Look Up gaat over twee wetenschappers (Lawrence en Leonardo DiCaprio) die de wereld tevergeefs proberen te waarschuwen dat een meteoriet de aarde zal vernietigen.

NieuwsFilm

meest populair