James Cameron wil de volledige rechten terug op 'Terminator'

James Cameron wil de volledige rechten terug op 'Terminator'

Daar kan haast niemand op tegen zijn...

Fans hoopten dat de langverwachte terugkeer van James Cameron de dalende lijn van de Terminator-films uit het slop zou trekken.

De geestelijk vader van de serie was als creatief producer achter de schermen betrokken, is echter nooit op de set geweest en ontwikkelde het verhaal. Maar zelfs hij kon de nieuwste toevoeging Dark Fate niet redden en raakte in conflict met regisseur Tim Miller tijdens de montage.

De 66-jarige Cameron heeft in het verleden toegegeven dat hij spijt heeft van het verkopen van de rechten op de franchise voor een schijntje en dit met stip de grootste fout uit zijn verder succesvolle carrière is geweest.

100% Inspraak
Nog steeds geeft rechthebbende Skydance Media niet op en ook in de toekomst staat er weer genoeg Terminator op de planning in de hoop de zwalkende reeks te reanimeren. Maar het lijkt erop dat Cameron een poging gaat doen om de complete controle terug te veroveren.

Misschien dat hij toch niet de rest van zijn leven alleen maar tussen de blauwe wezens op Pandora wil doorbrengen (wat nu al 12 jaar duurt).

NieuwsFilm

meest populair