Fans zien 'Fantastic Four' teaser in SpaceX Travel-programma

Fans zien 'Fantastic Four' teaser in SpaceX Travel-programma

Super Bowl Spot doet fans vergelijking trekken.

Afgelopen nacht vond de Super Bowl voor de 55e keer plaats en tijdens het event werden een aantal trailers voor aankomende films en series onthuld. Maar er waren uiteraard meer spots te zien, waaronder één van SpaceX Travel.

Fans waren na het zien van die commercial gelijkt gehypt doordat SpaceX een slimme marketingtruc liet zien door het ruimtereisprogramma 'Inspiration Four' te koppelen aan de Fantastic Four van Marvel Comics.

Fantastic Four knipoog in SpaceX commercial
In het logo van Inspiration Four van SpaceX ziet namelijk de vier op een grafische manier verwerkt en dat is vaker te zien in de grafische weergave van de naam van "Marvel's First Family". De '4' is namelijk in de 'O' geplaatst. Check de beelden hieronder.



Fans hoopten tijdens de Super Bowl meerdere trailers voor aankomende Marvel Studios-projecten te zien, maar kregen enkel een verder gave trailer te zien voor The Falcon and the Winter Soldier.


Kijken: Trailer 'The Falcon and the Winter Soldier' geeft vervolg aan 'Avengers: Endgame'

Fantastic Four lijkt in 2023 of 2024 te moeten gaan verschijnen. De regie komt in handen van Jon Watts, bekend van de drie MCU Spider-Man films. Hieronder reacties van Marvel-fans op de beelden.









NieuwsFilm

meest populair