Trailer 'The Falcon and the Winter Soldier' geeft vervolg aan 'Avengers: Endgame'

De serie is eigenlijk een verlengstuk van Endgame.

De grens tussen film en serie begint verder te vervagen met de Marvel-series die op Disney+ verschijnen. Deze richten zich op dit moment veelal op personages die we al te zien kregen in de eerdere 23 films in het Marvel Cinematic Universe.

Hieronder zie je de nieuwe trailer voor The Falcon and the Winter Soldier waarin we uiteraard de personages van Anthony Mackie en Sebastian Stan in actie krijgen te zien.

Super Bowl Spot: The Falcon and the Winter Soldier
Hieronder zie je de Super Bowl Spot voor de serie The Falcon and the Winter Soldier die in zijn geheel is geregisseerd door Kari Skogland, bekend van de film Fifty Dead Men Walking (2008) en heel wat series.



In The Falcon and the Winter Soldier krijgen de twee Avengers te maken met heel wat nieuwe, maar ook zeker bekende gezichten. Daniel Brühl is weer Zemo en Emily VanCamp weer Sharon Carter. Een belangrijk nieuw gezicht is van Wyatt Russell, als John Walker.

In de serie zien we hoe er met het schild van Captain America wordt omgegaan en moeten de helden het onder meer opnemen tegen de anarchistische groep Flag-Smashers. Vanaf 19 maart op Disney+.


Check ook de Super Bowl Spots voor Old, Raya and the Last Dragon, Fast & Furious 9 en Nobody.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair