Robert Downey Jr. over zijn tien jaar als Iron Man

Robert Downey Jr. over zijn tien jaar als Iron Man

Hij is bijzonder trots op het nalatenschap van Marvel Studios.

Robert Downey Jr. was langs bij de Late Show van Stephen Colbert. De acteur sprak daar voor het eerst in lange tijd over zijn rol als Iron Man, een rol die hij tien jaar speelde voor Marvel Studios.

"Het mooiste was de ervaring van het spelen," begon Robert Downey Jr. over zijn rol. Volgens hem is het uniek dat Marvel Studios erin is geslaagd meerdere groepen fans bij elkaar te krijgen, van jong tot oud. En dat de studio erin is geslaagd die fans ook echt tien jaar lang aan zich te binden en met zich mee te nemen.

Heel trots op
Robert Downey Jr. vertelt tijdens het interview dat hij behoorlijk trots is dat men daar in geslaagd is. "Er is liefde voor dit project, omdat het mensen van over heel de wereld echt weet te raken. Maar het weet ook iets te zeggen over de 'American dream'."



De rol van Robert Downey Jr. is intussen voorbij in het MCU. Zijn personage zien we niet direct meer terug, maar de impact die Iron Man heeft gemaakt op het filmuniversum blijft groot.

Zo krijgen we een serie te zien die Armor Wars heet en draait om mensen die de technologie van Tony Stark in handen krijgen en daar slechte dingen mee willen doen. En er komt een serie rond Riri Williams, Ironheart, die draait om een geniale tiener die het van Tony Stark overneemt.

NieuwsFilm

meest populair