'Spider-Man 3' licht eerste tip van de sluier: hier lijkt het verhaal om te draaien

'Spider-Man 3' licht eerste tip van de sluier: hier lijkt het verhaal om te draaien

Waar is Spider-Man?!

Het Marvel Cinematic Universe wordt alleen maar groter. Met de serie WandaVision is Marvel Studios begonnen met televisieseries. Maar ondertussen zijn er ook opnames voor diverse films, waaronder Spider-Man 3.

Dat wordt volgens hoofdrolspeler Tom Holland de meest ambitieuze superheldenfilm tot nu toe. Maar details onthult hij nauwelijks, al weten we dat het multiversum een rol speelt. Viral marketing lijkt nu wel wat informatie te bieden over de film.

Vermiste Peter Parker
Viral marketing die verscheen op de 'officiële' social media voor het personage Flash Thompson laat zien dat Peter Parker vermoedelijk op de vlucht is sinds het einde van Far From Home. Hieronder zie je de afbeelding die op Instagram verscheen:

Bekijk de afbeelding
Het lijkt er daarmee ook op dat de Daily Bugle echt een grotere rol gaat krijgen in het verhaal van de franchise. Hieruit blijkt ook dat Peter Parker vermist is sinds Mysterio hem framede voor moord.

Interessant is dat de Instagram-post offline gehaald werd, zodra deze een beetje ging lopen op het internet. Gelukkig hebben we de foto's nog.

NieuwsFilm

meest populair