Celebrity

Blake Lively krijgt op Instagram dé ultieme erkenning

Niemand minder dan de bakmeester zelf, Paul Hollywood, vindt haar baksel geweldig.

door FilmTotaal om 12:45 in Celebrity
Liefhebbers van Blake Lively hebben het niet altijd makkelijk. De actrice heeft sinds 2017 maar in twee films gespeeld: The Rhythm Section en A Simple Favor. Eigenlijk is dit niet gek, want Lively heeft heel wat andere hobbies, waaronder bakken. En daar is ze inmiddels behoorlijk goed in geworden!

Een befaamde handdruk
Op Instagram post Lively een filmpje van een Unicorn taart die ze gemaakt heeft. Het is een roze baksel met een zéér uitgebreide versiering. Daar is ze eigenlijk ook best wel heel erg trots op.Ze is zelfs zo trots dat ze vindt dat ze een handdruk van de befaamde bakmeester, Paul Hollywood, verdient. Hollywood is al jaren het hoofdjurylid van The Great British Bake Off (waar andere grote acteurs ook interesse in hebben, zoals Daisy Ridley en James McAvoy. Tijdens de Bake Off geeft Hollywood een handdruk aan de allerbeste baksels en Lively vindt dus dat zij er eentje moet krijgen.

Nu blijkt dat Hollywood zelf de post gezien heeft van de actrice. Hij heeft de video zelfs op zijn eigen Instagram gepost. Hij schrijft er als reactie nog bij: Well done @blakelively ... worth a handshake 🤝, see you in the tent x." Ik denk dat we kunnen concluderen dat Lively's dag helemaal gemaakt is.

The Husband's Secret
Voordat Lively definitief voor een andere carrière zou gaan, kunnen we haar in ieder geval nog in de hoofdrol van een speelfilm gaan bewonderen. In 2019 werd aangekondigd dat ze in The Husband's Secret zal spelen (gebaseerd op een verhaal dat geschreven is door de schrijver van Big Little Lies). De film is echter nog niet opgenomen tot dusver helaas.

NieuwsFilm

meest populair