Regisseur raadde bloedmooie Priyanka Chopra borst- en bilvergroting aan

Regisseur raadde bloedmooie Priyanka Chopra borst- en bilvergroting aan

Ook haar manager dacht dat plastische chirurgie wel zou helpen.

Priyanka Chopra is voornamelijk bekend als actrice, maar ze werd al wereldberoemd na het winnen van de Miss World-verkiezingen in 2000. Ondanks het feit dat Chopra er geweldig uitziet, kreeg ze toch advies dat plastische chirurgie haar goed zou doen.

Chopra brak door in India, maar besloot om toch nog een stapje verder te gaan en het te proberen in Hollywood. Tijdens haar eerste meeting werd haar echter al verteld dat plastische chirurgie haar kansen zou vergroten om door te breken. Dit heeft de 38-jarige actrice in haar memoires, genaamd Unfinished, onthuld.

Verhaal
Zo zegt Chopra: ''Ik deed auditie voor een rol, toen de regisseur/producent mij vroeg om recht te staan en rond mijn as te draaien. Ik deed wat van me gevraagd werd. Hij staarde me lang en intens aan en raadde me toen aan om een borst- en bilvergroting te laten doen. Ook zei hij dat ik mijn kaak zou moeten laten 'corrigeren'''.

''Volgens hem had ik namelijk niet de juiste proporties om actrice te worden'' gaat Chopra verder. ''Hij gaf me dus het nummer van een plastische chirurg in Los Angeles. En mijn manager ging akkoord met zijn oordeel!''.

Alleen
Ondanks het feit dat Chopra net voor de meeting tot Miss World 2000 was uitgeroepen, was ze blijkbaar dus niet 'goed' genoeg. Zij voelde zich verbijsterd en vernederd en besloot niet alleen het project te verlaten, maar ook haar manager te ontslaan.

Zijn hulp had ze dan ook niet nodig. Vijf jaar maakte ze haar Hollywood-doorbraak met de tv-reeks Quantico. Ze was eveneens te zien in Baywatch en zal ze een belangrijke rol spelen in The Matrix 4.

NieuwsFilm

meest populair