'Jurassic World: Dominion' voelt als een 6 uur durende film, zo episch is deze film

'Jurassic World: Dominion' voelt als een 6 uur durende film, zo episch is deze film

Sam Neill over zijn ervaringen op de filmset.

Acteur Sam Neill, die terugkeert in Jurassic World: Dominion als Dr. Alan Grant (een rol die hij voor het laatst in 2001 speelde), vertelt dat de nieuwe Jurassic-film echt heel grootschalig wordt.

Volgens de acteur voelt het als een zes uur durende film. "Hij wordt echt heel groot. [Regisseur] Colin Trevorrow heeft een beetje hetzelfde gevoel voor ontzag, speelsheid en inventiviteit dat we van Steven Spielberg kennen. We hebben eigenlijk gewoon een film van zes uur opgenomen," aldus Neill.

Heel ander
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de film straks ook echt zes uur gaat duren. Maar er is dus wel heel wat materiaal opgenomen. Volgens de acteur krijgen we verder zijn personage te zien zoals we dan kennen, maar dan in een heel andere wereld:

"Hetzelfde personage, maar in een andere wereld, in andere tijden. Dr. Grant en Dr. Sattler hebben elkaar al een tijdje niet gezien, dus je gaat zien hoe dat zich ontwikkelt," aldus Neill.

Sterker nog: dit wordt de eerste keer sinds Jurassic Park in de jaren negentig verscheen, dat we de oorspronkelijke drie personages weer samen gaan zien. Helaas moeten we er wel nog even op wachten; de release staat gepland voor juni 2022.

NieuwsFilm

meest populair