Waren de 'Rogue One'-heropnames nou zo dramatisch of viel het mee? Mads Mikkelsen geeft antwoord

Waren de 'Rogue One'-heropnames nou zo dramatisch of viel het mee? Mads Mikkelsen geeft antwoord

Eindelijk horen we echt hoe het zit.

Er zijn heel veel verhalen naar buiten gebracht over de heropnames van Rogue One: A Star Wars Story. De film zou zo slecht zijn geweest, dat grote delen helemaal opnieuw zijn gefilmd.

Acteur Mads Mikkelsen, die een van de hoofdrollen speelde in de film, vertelt nu over die heropnames. Als gast van de Happy Sad Confused podcast, ging de acteur in op de delen van de film die opnieuw gemaakt zijn; volgens hem viel het allemaal wel mee.

Niet zo dramatisch
"Sommige delen waren wat chaotisch. Het was geen geheim dat we het scenario deels hebben moeten herschrijven toen we al met de opnames bezig waren," aldus Mikkelsen.

"Voor een acteur is het daardoor soms best moeilijk om te weten wat je mee kan nemen. Maar dat gezegd hebbende, voelde het als een solide verhaal. het draaide om een jonge vrouw, die niet weet waar ze in de wereld past. Dan ontvouwt zich een Oppenheimer-verhaal."

"Ze heeft altijd gehoord dat haar vader iemand was, en realiseert zich dan wat hij echt was. En dat was heel mooi geschreven. Aan het einde van de dag waren de veranderingen niet zo dramatisch als sommige mensen suggereren. Er werd echt wel aan gesleuteld, maar dat kan verwarrend zijn als je dat doet terwijl je het aan het maken bent."

NieuwsFilm

meest populair