Alle remmen los: Miley Cyrus doet werkelijk 'alles' nu ze single is

Alle remmen los: Miley Cyrus doet werkelijk 'alles' nu ze single is

Toch wil de zangeres na de coronacrisis graag weer een relatie.

Miley Cyrus geniet behoorlijk van het vrijgezellenbestaan. Dat laat ze weten via Instagram. Wel hoopt ze na de coronapandemie snel weer een relatie te krijgen. Toch roept dat de vraag op waarom de Plastic Hearts-zangeres nu niet op zoek is naar een nieuwe liefde?

In augustus zag Cyrus haar relatie met Cody Simpson stranden. Sindsdien is ze vrijgezel. Door de pandemie is daten stukken lastiger, ook voor de sterren. Cyrus kan dan ook wat dat betreft niet wachten tot dit gedoe voorbij is.

"Man, vrijgezel zijn is echt vreselijk", begint de zangeres haar nieuwe post op social media sarcastisch. Al snel komt de aap uit mouw. Cyrus vindt het namelijk énig om single te zijn, want dat heeft zo zijn voordelen. "Ik kan nu gewoon lekker doen wat ik wil", lijkt ze haast van de daken te schreeuwen, toch wel hintend op een wild leven in haar slaapkamer.

Eerder onthulde Cyrus al vanwege de coronacrisis regelmatig voor de webcam te kruipen om toch haar seksuele behoeften enigszins te bevredigen.

Cyrus schreef haar nieuwe boodschap bij een fragment uit Hannah Montana. "Ik heb er geen moeite mee dat ik geen vriendje heb", zei haar personage destijds in die serie. Flash forwarded naar haar Super Bowl TikTok Tailgate-show van zondag, waar ze op het podium zegt: "Ik ben single nu. Na covid, ga ik er weer voor".



NieuwsFilm

meest populair