Problemen op set 'Spider-Man 3': Tom Holland ineens "té mannelijk"

Problemen op set 'Spider-Man 3': Tom Holland ineens "té mannelijk"

De acteur was in een bepaalde scène meer Nathan Drake dan Peter Parker.

Tom Holland speelt in de gameverfilming Uncharted de stoere actieheld Nathan Drake. Die houding nam hij echter ook mee naar de set van Spider-Man 3, en dat was nou net niet de bedoeling.

"Ik moest een scène opnemen waarin ik een gebouw binnenloop, waarin de camera mij op een gave cinematografische manier van achteren benadert", begint Holland zijn anekdote tijdens een interview met ScreenDaily.

De acteur deed tijdens die take iets wat meteen de aandacht trok van producente Amy Pascal. "Ze riep me bij haar en vroeg me waarom ik daarnet liep als een man. Ze zei dat ik als een jongen moest lopen", legt hij uit.

"Ik heb de scène toen teruggekeken op de monitor en zag inderdaad dat de manier waarop ik liep stoer en zelfverzekerd was", vervolgt Holland.

Gelukkig zag regisseur Jon Watts direct wat er aan de hand was. "Je bent daar net Nathan Drake", zei hij volgens Holland, doelend op diens personage in de Uncharted-film, die hij vlak voor Spider-Man 3 heeft opgenomen.

Watts kon hem dan ook gauw geruststellen: "Geen paniek. Met wat hulp ben je in een mum van tijd weer een ware Peter Parker".

NieuwsFilm

meest populair