HBO-baas over de 'Harry Potter'-geruchten

HBO-baas over de 'Harry Potter'-geruchten

Klopt het dat er een serie in de maak is?

Kortgeleden hadden we het nieuws voor je dat de Harry Potter-franchise uit zou breiden. Naast de Fantastic Beasts-films zou HBO Max ook een live-action televisieserie in de franchise krijgen.

Maar voorlopig lijkt die uitbreiding van de Wizarding World niet aan de orde. Dat horen we HBO-baas Casey Bloys vertellen tijdens een interview met Entertainment Weekly.

Geen serie
Een paar weken geleden meldde The Hollywood Reporter plotsklaps dat Warner Bros. en HBO Max keken naar de mogelijkheid van een Potter-serie. Er waren nog geen deals, maar schrijvers werden actief uitgenodigd om met pitches te komen.

HBO-baas Casey Bloys laat nu weten dat er niet is. "Er zijn geen deals gesloten. Er zijn geen schrijvers. Er is niets. Dus ik kan niets toevoegen aan alle speculatie. Maar of ik een Harry Potter-serie wil zien? Natuurlijk, ik zou meteen tekenen voor meer Harry Potter. Dat zou geweldig zijn. Maar er iets niets om te melden."

Daarmee kunnen we nu dus met zekerheid stellen dat er vooralsnog geen nieuwe spin-off in de maak is. Maar dat er wel mogelijkheden toe blijven bestaan.

NieuwsFilm

meest populair