Sofia Vergara heeft een guilty pleasure waarmee ze niet kan stoppen

Sofia Vergara heeft een guilty pleasure waarmee ze niet kan stoppen

Wat het is, maakt niet uit, maar de actrice moet en zal snacken!

Als Sofia Vergara in films of series te zien is, speelt ze meestal een bombshell, zoals in Modern Family of Hot Pursuit. Daar hoort meestal een strak dieet bij, maar Vergara blijkt vaak genoeg toe te geven aan allerlei lekkernijen!

Pizza of chips
Op Instagram laat de actrice en flinke dosis zelfspot zien door een paar keer per maand een foto te posten waarop ze (niet altijd even charmant) snackend te zien is. In februari was het hoog tijd voor Vergara om haar grote liefde voor pizza duidelijk te maken.



Ze grapt erbij It is alway love at first bite. De actrice lijkt echt alles mee te hebben, want als je haar zo zou zien, zou je niet verwachten dat ze op reguliere basis een pizza wegwerkt.

Eten tijdens awardshows
Zelfs tijdens formele gelegenheden houdt Vergara zich niet in. Ze laat in een video en in een foto zien dat tijdens een prijsuitreiking ook boterhammen of andere snacks naar binnen gewerkt kunnen worden. Mooie acteurs in nette pakken en mooie actrices in dure jurken houden de Colombiaanse actrice echt niet tegen.





Na in 250 afleveringen gespeeld te hebben in Modern Family heeft de actrice het ook wel verdiend eens lekker genieten. Overigens is de enige film die Vergara momenteel op de planning heeft staan, Koati, een animatiefilm waar ook haar echtgenoot Joe Manganiello een stem voor zal inspreken.

NieuwsFilm

meest populair