Robin Wright helemaal klaar voor 'Wonder Woman' spin-off rond Themyscira

Robin Wright helemaal klaar voor 'Wonder Woman' spin-off rond Themyscira

Actrice Robin Wright ziet het helemaal zitten.

De Wonder Woman-films van Patty Jenkins waren van groot belang voor de uitbreiding van het DCEU van Warner Bros., en met name de introductie van Themyscira is een interessant aspect.

Dat eiland waar de amazones wonen, zou centraal komen te staan in een spin-off. Zou actrice Robin Wright daar mogelijk haar rol als Antiope in kunnen spelen? De actrice sprak daarover met de site CinemaBlend en blijkt overal voor open te staan.

Een terugkeer kan
"Nou, ik heb geen gesprekken met [Patty Jenkins] daarover gehad. Maar ik heb wel gehoord [over die spin-off] en dat ze er nog een gaat maken. Ik wist het niet. Maar als de Amazones nodig zijn, dan teken ik meteen. Laten we het regelen!" vertelde Wright.

De actrice is duidelijk nog enthousiast over haar rol in de franchise en ziet een terugkeer nog zitten. Laten we dus maar hopen dat ze ook echt gebeld wordt door Jenkins en dat ze weer te zien is als Antiope.

Van Jenkins weten we al sinds eind 2019 dat ze denkt over een film die specifiek in de geschiedenis van de Amazones moet duiken. De film kan ook gemaakt worden, en speelt zich af na het vertrek van Diana van het eiland.

NieuwsFilm

meest populair