Opkomende ster scoort belangrijke rol in Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon'

Opkomende ster scoort belangrijke rol in Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon'

Lily Gladstone weet een hoofdrol te bemachtigen.

Er wordt al een lange tijd gesproken over de nieuwe Martin Scorsese film, genaamd Killers of the Flower Moon. Ondanks het feit dat we nog niet zo heel veel over het project weten, is het wel iets om naar uit te kijken.

Zo hebben Leonardo DiCaprio en Robert De Niro al getekend voor de hoofdrollen. Scorsese heeft nu een derde naam aan de cast van zijn film toegevoegd, namelijk Lily Gladstone.

Carrière
De 34-jarige Gladstone mag dan misschien nog niet zo'n heel grote naam zijn, ze heeft toch al in heel wat films gespeeld. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in Certain Women van regisseuse Kelly Reichardt.

Dit was haar grote doorbrak, aangezien ze sindsdien heel wat filmrollen krijgt aangeboden. Zo heeft de actrice getekend voor meerdere projecten, waaronder nu dus ook Killers of the Flower Moon, waarin ze een belangrijke rol zal spelen.

Wat te verwachten
Killers of the Flower Moon is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Grann en speelt zich af in de jaren twintig. De film vertelt het waargebeurde verhaal van een reeks moorden op de Osage-indianenstam nadat er olie op hun grondgebied werd gevonden.

Gladstone zal Mollie Burkhart spelen, een lid van de Osage en de vrouw van DiCaprio's personage Ernest Burkhart. Hij is de neef van een ruige lokale boer (De Niro).

NieuwsFilm

meest populair