De nieuwe 'Face/Off'-film wordt geen remake maar een vervolg!

De nieuwe 'Face/Off'-film wordt geen remake maar een vervolg!

De grote vraag is dus, keren Cage en Travolta ook terug?

Anderhalf jaar geleden kregen we te horen dat Face/Off, de actiethriller die voor sommigen uitgroeide tot een cultfilm, een remake zou krijgen. Nu laat regisseur Adam Wingard weten dat het niet gaat om een remake maar om een sequel!

Regisseur John Woo wist met Face/Off, de geschifte maar zeer vermakelijke actiefilm uit 1997, hoge ogen te gooien. De film volgt FBI-agent Sean Archer (John Travolta), die moordenaar Castor Troy (Nicolas Cage) op de hielen zit. Archer doet dit door letterlijk het gezicht van Troy op z'n eigen hoofd te zetten, waarna Travolta en Cage voor de rest van de film uitvergrote versies van elkaar spelen.

De film haalde wereldwijd 245 miljoen dollar op en werd Woo's grootste hit. Niet zo heel gek dus dat studio Paramount de film nieuw leven wil inblazen. Toch waren fans van de film niet allemaal even tevreden dat de klassieker een remake zou krijgen, maar het gaat dus om een vervolg.

Bericht
Wingard (o.a. bekend van Godzilla vs. Kong) ontfermt zich over het tweede deel en had er het volgende over te zeggen: ''Ik zou NOOIT een remake van Face/Off kunnen maken! Het is dé perfecte actiefilm. Simon Barrett en ik zijn dan ook bezig met een SEQUEL!''



Ondanks het feit dat het onwaarschijnlijk lijkt dat Cage en Travolta terugkeren, gezien het einde van Face/Off, is het natuurlijk wel een mogelijkheid. Hopen jullie dat de twee acteurs ook in het tweede deel spelen, of willen jullie liever nieuwe gezichten zien?

NieuwsFilm

meest populair