Halle Berry betaalt tonnen per jaar aan ex voor kind: "Pure afpersing"

Halle Berry betaalt tonnen per jaar aan ex voor kind: "Pure afpersing"

De actrice vindt het enorme bedrag aan alimentatie zeer onredelijk.

Halle Berry was tot 2010 gelukkig getrouwd met het Canadese model Gabriel Aubry. Hun liefde werd bekroond met een dochter, genaamd Nahla. Berry vindt het echter belachelijk dat zij inmiddels al tien jaar lang alimentatie heeft moeten betalen aan Aubry voor Nahla. Op Instagram noemt ze dat "pure afpersing".

De rechter bepaalde bij haar scheidingszaak dat Halle Berry iedere maand voortaan 16.000 dollar over moet maken aan haar ex Gabriel Aubry, zodat hij hun dochtertje fatsoenlijk kan onderhouden.

Deze week liet Berry op Instagram doorschemeren dat belachelijk te vinden. Ze hintte erop dat haar ex, zonder hem bij naam te noemen, de alimentatie vooral gebruikt om zijn eigen levensstijl te bekostigen.

"Iedere keer als ik moet betalen, moet ik daarvoor weer de nodige kracht verzamelen", schreef ze in de reacties onder een post. "Dit is gewoon fout en pure afpersing".


Berry is dan ook helemaal klaar met de regeling. "Ik betaal nu al meer dan tien jaar. Het is gewoon fout wanneer een vrouw - of een man - zo'n onredelijk groot bedrag moet betalen", concludeert ze. "Zoveel geld kost het onderhouden van een kind ook weer niet".

NieuwsFilm

meest populair