'Star Trek 4' toch weer in de maak, mét William Shatner?

'Star Trek 4' toch weer in de maak, mét William Shatner?

Het gerucht gaat dat de Kelvin-franchise toch weer een nieuwe toevoeging krijgt.

De Star Trek-franchise is groter dan ooit op televisie. Tot ergens in 2027 staan er zelfs series gepland. Maar wat de films betreft gaat het allemaal minder eenvoudig.

Zo werkte Noah Hawley aan een pitch, kwam Robert Sallin met een idee voor een film rond Khan en Quentin Tarantino met een idee voor een R-Rated Trek-film. En daar bovenop werd ook nog gesproken over een mogelijke vierde film in het Kelvin-universum. Allemaal mooie plannen, maar niets is tot nu toe uitgekomen.

Dan toch wel?
Van de vierde Star Trek-film in de Kelvin-tijdlijn weten we dat onder meer hoofdrolspelers Chris Pine en Zachary Quinto de film gemaakt willen krijgen. Nu gaat het gerucht dat dit alsnog uit zal komen en dat de film een nieuwe regisseur krijgt.

Maar dat niet alleen: er wordt ook gesproken over een mogelijke rol voor William Shatner, die we al jaren niet meer als Captain Kirk hebben gezien.

Het verhaal van deze vierde film zou nog altijd een terugkeer van Chris Hemsworth als George Kirk omvatten. Dat betekent wel dat Paramount een nieuwe deal moet sluiten met de populaire acteur, maar wellicht is het de investering waard.

NieuwsFilm

meest populair