Tom Holland: 'Uncharted' is een baby van Indiana Jones en James Bond

Tom Holland: 'Uncharted' is een baby van Indiana Jones en James Bond

Uncharted is al opgenomen, maar verschijnt pas in februari 2022.

Soms lijkt het erop dat alle films al eens gemaakt zijn. Er verschijnen namelijk nog maar weinig originele blockbusters in de bioscopen. Eigenlijk verschijnen er alleen nog maar verfilmingen, remakes, reboot, vervolgfilms, prequels en dergelijke. De uitzondering daargelaten.

Een nieuwe uitspraak bewijst maar weer dat de creativiteit en inspiratie nog altijd uit bestaand materiaal wordt gehaald. De gameverfilming Uncharted wordt door Spider-Man acteur Tom Holland vergeleken met twee grote franchise-helden.

"Ik denk dat de gemakkelijkste manier om de film te beschrijven zonder hem op enigerlei wijze te kleineren, is alsof Indiana Jones en James Bond een baby hebben gekregen. Dat is dan Nathan Drake. Zo blijf ik de film beschrijven," aldus Holland in een recent interview.

Tom Holland is Nathan Drake
Na heel wat jaren van geruchten en mislukte pogingen, gingen de camera's op 16 maart 2020 aan en de opnames werden eind oktober verleden jaar afgerond. De regie ligt in handen van Ruben Fleischer, bekend van onder meer Venom en Zombieland.

Naast Holland zijn er ook rollen voor Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Taylor Ali en Tati Gabrielle. Rond 11 februari 2022 moet Uncharted wereldwijd in première gaan.

NieuwsFilm

meest populair