Alexandra Daddario in strak shirtje is blij om je te zien op Insta-foto

Alexandra Daddario in strak shirtje is blij om je te zien op Insta-foto

De Amerikaanse actrice ziet er zomers uit.

Actrice Alexandra Daddario heeft haar volgende film al opgenomen. Ze zal te zien zijn naast Diego Boneta (Rock of Ages) in de romantische misdaadfilm Die in a Gunfight.

Dit is uiteraard geen enorm opvallende film. En dat valt de afgelopen jaren sowieso een beetje op bij Alexandra. De actrice uit New York lijkt in steeds minder opvallende films te spelen. Enkele jaren geleden was dat nog anders.

In 2010 zat ze in de Young Adult-fantasyfilm Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief en de vervolgfilm Sea of Monsters uit 2013. Daarna volgden de komedie Hall Pass, de horrorfilm Texas Chainsaw 3D, de rampenfilm San Andreas en uiteraard de komedie Baywatch.

Veel op Instagram
Op Instagram is ze ook veel te zien. Ze deelt heel wat foto's uit haar privéleven, zo ook gisteren tijdens Valentijnsdag. "Fijne Valentijnsdag van mij en deze gigantische waterval," schrijft ze bij de foto waarop ze te zien is in een strak shirtje die zeker niet alles camoufleert.


Wil je de 34 jarige brunette Alexandra Daddario en in haar strakke shirtje zien? Bekijk de foto dan nu op haar Instagram pagina.


NieuwsFilm

meest populair