Matt Damon klaar voor 'Thor 4' na quarantaine in peperdure villa voor 7.000 dollar per nacht

Matt Damon klaar voor 'Thor 4' na quarantaine in peperdure villa voor 7.000 dollar per nacht

De acteur heeft zoveel betaald voor zijn quarantaine dat hij wel een grote rol moet spelen.

Matt Damon is voor het eerst gespot in Australië, waar hij sinds halverwege vorige maand is voor de opnames van de Marvel-film Thor: Love and Thunder.

Damon (Ford v Ferrari) lijkt deze week officieel te gaan beginnen met de opnames van de vierde Thor-film, waarin hij een nog onbekende rol speelt. Zijn verplichte quarantaineperiode is in ieder geval voorbij, dus hij mag zich nu ook daadwerkelijk op de set begeven.

Iedereen die Australië binnenkomt moet vanwege de coronapandemie eerst veertien dagen verplicht in quarantaine. En hoewel dat normaal in een speciaal coronahotel moet in de grote steden, heeft Damon weten te regelen dat zijn gezin en hij die twee weken elders kunnen doorbrengen.

Damon heeft daarvoor een zeer luxueuze Airbnb-villa geregeld. De huurprijs? 7.000 dollar per nacht (ja, je leest het goed). Voor dit onderdak alleen betaalt hij dus al een kleine ton. En dan komen er ook nog kosten voor bewaking, controles en coronatesten bij. Al met al een dure grap dus.

Eerder werd al bekend dat Damon van plan was om zijn gehele quarantaineperiode zelf te financieren, zodat hij de Australische belastingbetaler niets zou kosten.

Fans zien dit min of meer als bewijs dat Damon een grotere rol heeft in Love and Thunder dan alleen een cameo zoals hij in Thor: Ragnarok (2017) had. In die film speelde hij de rol van Loki in een toneelstuk op Asgard.

NieuwsFilm

meest populair