18 gave foto's uit 'Zack Snyder's Justice League' en wat je moet weten

Dit ziet er echt heel tof uit!

De nieuwste trailer voor Zack Snyder's Justice League liet zien hoe groots de film wordt. We kregen meer van Darkseid te zien, de Joker en grote verhaalelementen.

Vandaag vertellen we je aan de hand van achttien foto's wat je moet weten over de film. Let op: dit artikel bevat uiteraard spoilers!

Zack Snyder's Justice League
Dankzij een uitgebreide campagne van zijn fans, kreeg regisseur Zack Snyder de kans om een eigen versie van Justice League te maken. Er werd een kleine 70 miljoen dollar beschikbaar gemaakt en hij mocht delen opnieuw opnemen (een kleine 6 minuten aan extra materiaal).

De release komt nu snel dichterbij en vandaag hebben we dan ook een hele rits foto's.

Superman is dood: Onderstaand beeld laat zien hoe Superman om het leven kwam tijdens het gevecht tegen Doomsday. Lex Luthor waarschuwt dat "de god dood" is en dat er krachten aankomen die niemand aan kan.


Bekijk de afbeelding

Hippolyta en Themyscira: We krijgen een shot te zien van Hippolyta die naar de zee kijkt. Waarschijnlijk zien we op de achtergrond het gebouw waarin een Mother Box zat de oceaan in vallen.


Bekijk de afbeelding

Einde van de wereld: Batman droomt van het einde van de wereld, de Knightmare. Hier zien we hem tijdens die droom, met op de achtergrond Cyborg.


Bekijk de afbeelding

Een geschiedenisles: Wonder Woman onderzoekt natuurlijk de eerste strijd tegen Steppenwolf op Aarde. Ze ontdekt een muurtekening waaruit blijkt wat zich de vorige keer afspeelde.


Bekijk de afbeelding

Darkseid op Apokolips: Onderstaand beeld toont Darkseid, geflankeerd door DeSaad en Granny Goodness. We zien de gevaarlijke wereld, waar gruwelen overheersen.


Bekijk de afbeelding

De wereld zal vallen: Steppenwolf belooft Darkseid hier dat de Aarde zal vallen. Hij heeft hier trouwens zijn indrukwekkende bijl in handen.


Bekijk de afbeelding

De Amazones gedecimeerd: Steppenwolf valt de Amazones aan om een Mother Box te bemachtigen. Hij decimeert ze hier, op bijzonder gewelddadige wijze. Naar het schijnt is dit een van de bloedigste momenten in de film.


Bekijk de afbeelding

Aquaman gezocht: Batman zoekt een alliantie van krijgers om de wereld te kunnen beschermen. Hier zien we Aquaman de confrontatie aangaan met Steppenwolf, om een Mother Box te beschermen.


Bekijk de afbeelding

Wapens voor Cyborg: Cyborg krijgt meer mogelijkheden om wapens te maken. Hier zien we mogelijk de Knightmare, waarin Cyborg gevaarlijke wapens gebruikt.


Bekijk de afbeelding

De stier en de cape: Alfred vertelt hier dat je een stier niet boos moet maken met de cape, als je hem niet neer kan sabelen. Toepasselijk is natuurlijk het shot van een aanstormende Steppenwolf.


Bekijk de afbeelding

Barry Allen redt Iris West: Dit werd geheel uit de eerste versie van de film gehaald. Iris West wordt gered door Barry, waarmee de zaadjes geplant zijn voor hun liefde.


Bekijk de afbeelding

Met een reden op Aarde: Superman is met een reden naar de Aarde gestuurd, horen we Jonathan Kent vertellen. En ja, die reden krijgen we, want Superman zal de wereld moeten redden.


Bekijk de afbeelding

Rol van Cyborg: Hij is het hart van de film. Hier zien we Victor Stone als zijn eigen zelfbeeld, dus niet als de robot die hij 'nu' is. Vermoedelijk zit hij in een digitale wereld waarin hij een Mother Box hackt, of de computersystemen van over heel de wereld hackt.


Bekijk de afbeelding

Geschiedenisles nummer 2: We zien de Amazones vechten tegen Darkseid en zijn Parademons. Een grote veldslag dus:


Bekijk de afbeelding

Batman met zijn tank: Batman heeft een gigantische tank waarmee hij ten strijde trekt. Niet slecht:


Bekijk de afbeelding

The Flash draait een explosie terug: In de eindstrijd lijkt The Flash een explosie terug te spoelen, wat hij doet middels de Speed Force.


Bekijk de afbeelding

Cyborg en de Mother Boxes: Cyborg kan een verbinding aangaan met de Mother Boxes. Precies dat doet hij hieronder, vermoedelijk om ervoor te zorgen dat ze de wereld niet gaan verwoesten.


Bekijk de afbeelding

De Joker: Joker werd toegevoegd aan deze film en zou zomaar eens even gaan samenwerken met de Dark Knight. Het ziet er trouwens uit alsof dit de Knightmare is:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair