Algemeen

Zitten de Guardians of the Galaxy wel zoveel in 'Thor: Love and Thunder' als je zou hopen?

Het lijkt er eigenlijk niet op.

door Jim Pedd om 06:59 in Algemeen
Mocht je hopen dat Thor: Love and Thunder straks als een soort vijfde Avengers-film functioneert, dan hebben we slecht nieuws voor je.

De afgelopen weken hebben we gezien dat de acteurs die onderdeel uitmaken van de Guardians of the Galaxy-franchise, gaandeweg vertrokken zijn uit Australië. Dat na slechts een paar weken aan opnames.

Kleine rol
Aangezien er nogal wat maatregelen gelden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal een filmstudio er niet voor kiezen zijn cast op en neer te laten vliegen. Daarmee lijkt het erop dat de Guardians geen al te grote rol zullen krijgen in de film.

Zo zagen we actrices Karen Gillan en Pom Klementieff recent foto's plaatsen op Instagram, waaruit bleek dat ze al vertrokken waren uit Australië. Dat gold ook voor acteur Dave Bautista, die via een Instapost duidelijk maakte last te hebben van een jetlag. En nu is ook Chris Pratt terug in Los Angeles, waar hij samen met zijn vrouw gespot werd.

Dat de Guardians in de nieuwe Thor-film te zien zijn is niet gek. De laatste keer dat we Thor zagen, vertrok hij met hen op een avontuur. Maar nu lijkt het er wel op dat hun rol relatief beperkt zal zijn.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Op zich wel logisch. Anders leiden ze wellicht teveel af van het Jane-verhaal waar het uiteindelijk allemaal om draait natuurlijk.

Secret1994goesFilm

Avatar

Sowieso gewoon kort cameo in het begin, denk ik... .
Al lachend zal blijken dat Starlord en Thor écht niet kunnen samenwerken en dat Thor het dan maar aftrapt om zijn eigen groepje op te richten dat véél beter is dan Guardians of the Galaxy. ;)

NieuwsFilm

meest populair