Zitten de Guardians of the Galaxy wel zoveel in 'Thor: Love and Thunder' als je zou hopen?

Zitten de Guardians of the Galaxy wel zoveel in 'Thor: Love and Thunder' als je zou hopen?

Het lijkt er eigenlijk niet op.

Mocht je hopen dat Thor: Love and Thunder straks als een soort vijfde Avengers-film functioneert, dan hebben we slecht nieuws voor je.

De afgelopen weken hebben we gezien dat de acteurs die onderdeel uitmaken van de Guardians of the Galaxy-franchise, gaandeweg vertrokken zijn uit Australië. Dat na slechts een paar weken aan opnames.

Kleine rol
Aangezien er nogal wat maatregelen gelden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal een filmstudio er niet voor kiezen zijn cast op en neer te laten vliegen. Daarmee lijkt het erop dat de Guardians geen al te grote rol zullen krijgen in de film.

Zo zagen we actrices Karen Gillan en Pom Klementieff recent foto's plaatsen op Instagram, waaruit bleek dat ze al vertrokken waren uit Australië. Dat gold ook voor acteur Dave Bautista, die via een Instapost duidelijk maakte last te hebben van een jetlag. En nu is ook Chris Pratt terug in Los Angeles, waar hij samen met zijn vrouw gespot werd.

Dat de Guardians in de nieuwe Thor-film te zien zijn is niet gek. De laatste keer dat we Thor zagen, vertrok hij met hen op een avontuur. Maar nu lijkt het er wel op dat hun rol relatief beperkt zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair