Aangepaste versie 'Batman v Superman: Dawn of Justice' komt er ook aan

Aangepaste versie 'Batman v Superman: Dawn of Justice' komt er ook aan

Zack Snyder onthult meer details over de upgrade van BvS.

Het is nog afwachten of Zack Snyder's Justice League daadwerkelijk zoveel beter is dan de bioscoopversie uit 2017. Met vier uur zal deze in ieder geval wel langer duren. Zack Snyder werkt ook aan de gepimpte versie van Batman v Superman: Dawn of Justice.

Eerder onthulde Snyder al dat hij met kleur-expert Stefan Sonnenfeld en post-productiemaatschappij Company 3 werkt aan een aangepast versie van Batman v Superman. De bedoeling is dat de IMAX-scènes worden hersteld zodat de fans iets meer beeld te zien krijgen.

Snyder Upgrade van Batman v Superman: Dawn of Justice
De aangepaste versie zal dus niet in verhaal worden aangepast en deze zal volgens Snyder op schijf beschikbaar komen. "Ik geloof het wel. Blu-ray, 4K. Ik heb onlangs de Blu-ray box goedgekeurd. Dus deze zal zeker bestaan ​​op Blu-ray, en dan denk ook op HBO Max," vertelde Snyder in gesprek met I Minutemen.

"Kijk, ik moet het nu wel bevestigen, we hebben het zeker over de release gehad. Het is bedoeld om de versie te vervangen die een beetje verpest was. De Blu-ray was oké vind ik. De 4K was zeker niet goed," aldus Snyder.



NieuwsFilm

meest populair