Disney onthult duistere eerste trailer 'Cruella' met Emma Stone!

Disney onthult duistere eerste trailer 'Cruella' met Emma Stone!

Het volgende moderne sprookje van Disney.

Na de eerdere poster vind je hieronder de eerste trailer voor de film Cruella, een volgende live action sprookjesfilm gebaseerd op de eerdere animatiefilm One Hundred and One Dalmatians uit 1961 van Walt Disney.

De titelrol in de film van regisseur Craig Gillespie (I, Tonya, Fright Night) is voor actrice Emma Stone (La La Land, Superbad). Zij geeft invulling aan de slechterik Estella "Cruella" de Vil. De achternaam spreek je uit als 'devil'.

Duistere eerste trailer Cruella
Hieronder zie je de - toch verrassend duistere - eerste trailer voor de moderne sprookjesfilm die gepland staat voor 26 mei 2021. Als het goed is verschijnt Cruella dan in de Nederlandse bioscoopzalen.


Mogelijk naar Disney+
Een eventuele uitwijking naar Disney+ met VIP toegang lijkt overigens niet uitgesloten, gezien de huidige situatie in bioscopenland.

In Cruella zie je naast Stone ook acteurs als Emma Thompson als de Baroness, Mark Strong, Paul Walter Hauser als Horace en Kirby Howell-Baptiste. Hieronder zie je nogmaals die eerdere poster én een vergelijkbare nieuwe poster.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair