Video

Disney onthult duistere eerste trailer 'Cruella' met Emma Stone!

Het volgende moderne sprookje van Disney.

door Bram de Groot om 14:04 in Video
Na de eerdere poster vind je hieronder de eerste trailer voor de film Cruella, een volgende live action sprookjesfilm gebaseerd op de eerdere animatiefilm One Hundred and One Dalmatians uit 1961 van Walt Disney.

De titelrol in de film van regisseur Craig Gillespie (I, Tonya, Fright Night) is voor actrice Emma Stone (La La Land, Superbad). Zij geeft invulling aan de slechterik Estella "Cruella" de Vil. De achternaam spreek je uit als 'devil'.

Duistere eerste trailer Cruella
Hieronder zie je de - toch verrassend duistere - eerste trailer voor de moderne sprookjesfilm die gepland staat voor 26 mei 2021. Als het goed is verschijnt Cruella dan in de Nederlandse bioscoopzalen.


Mogelijk naar Disney+
Een eventuele uitwijking naar Disney+ met VIP toegang lijkt overigens niet uitgesloten, gezien de huidige situatie in bioscopenland.

In Cruella zie je naast Stone ook acteurs als Emma Thompson als de Baroness, Mark Strong, Paul Walter Hauser als Horace en Kirby Howell-Baptiste. Hieronder zie je nogmaals die eerdere poster én een vergelijkbare nieuwe poster.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gregbelgie

Avatar

Oh nee Dees is pijnlijk!

Master Of Films

Avatar

Kijkend naar de posters, Emma lijkt een femi emo goth die is blijven zitten. Smiley face

Artificialis

Avatar

Maleficent was al een onnodige verzoetsappiging van een iconische villian uit Sleeping Beauty (1959). Maar dit ziet er net zo overbodig uit. Er zal vast een meidenpubliek voor zijn, maar ik word hier absoluut niet warm van.

David Mills

Avatar

Ik word er niet warm van. Waarom krijgt Cruella een eigen film? Ik zie de toegevoegde waarde niet. Leuk voor een keer als die op Disney + verschijnt.

milo007

Avatar

De enige Disney-villain die enigszins een eigen film/serie verdiend is Davy Jones uit POTC.

Mav Damian

Avatar

Wel dan ga ik iets positiefs zeggen! Het is de regisseur van Lars and the Real Girl en I Tonya. Twee interessantte films dus ik heb hier een beetje hoop op. Emma Stone is een leuke actrice dus ik denk dat ze zeker en vast iets entertainment gaat brengen met de rol. Trailer ziet er prima uit.

Artificialis

Avatar

reporterdavid91 "Had er liever nog een met glenn close"

Ja, ik vind Emma Stone's vertolking ook een stap terug. Glenn Close kon goed de psychopathische dame neerzetten waar niet mee te onderhandelen valt. Emma Stone speelt een afgewezen meisje dat alsnog haar gelijk probeert te halen.

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Het is de regisseur van Lars and the Real Girl en I Tonya. Twee interessantte films dus ik heb hier een beetje hoop op."
Ik zal je iets naars vertellen. Deze film is van Disney. I know....schokkend.

Craig Gillespie heeft al eerder gewerkt met Disney, namelijk voor The Finest Hours. Een nogal middelmatige film van hem, ondanks my boy Steve Trevor. De remake van Fright Night was echter geproduceerd door DreamWorks, maar werd verdeeld door Touchstone (dus Disney).

Lars and the Real Girl vind ik persoonlijk wel een unieke one of a kind film van deze regisseur. I, Tonya is een lucky charm van hem. Eigenlijk wilde ik je iets anders vertellen, namelijjk.....ik wou dat ik jouw positieve hoop had in Cruella Smiley face

Mav Damian "Emma Stone is een leuke actrice"
Praise Emma [buigt koninklijk] maar zelfs zij kon TASM 1,2, Gangster Squad en Aloha niet redden van boredom.

Om het nog erger te maken. Glenn Close was haar al voor met een Cruella rol. I repeat Glenn Close. Mij verbaasd het niks, als Emma wordt vergeleken. Net zoals elke andere man die Joker gaat spelen, na Heath Ledger.

Maar goed, uitgaande van de posters is deze film, denk ik, bedoeld voor de Gothic kids met Punk ouders Smiley face

Mav Damian

Avatar

MOF "Deze film is van Disney. I know....schokkend."
My god! Ik wist dat ik iets negatiefs er moest bijzeggen.

Jamal M

Avatar

Dus dit is een stand-alone film over Cruella, die we in de vorige delen niet gezien hebben?

NieuwsFilm

meest populair