'Justice League: Mortal' zou een fucking gestoorde koortsdroom zijn geworden

'Justice League: Mortal' zou een fucking gestoorde koortsdroom zijn geworden

Weer een heerlijk verhaal over de film die we niet kregen.

Jay Baruchel was ooit gecast als Maxwell Lord in George Millers gecancelde Justice League: Mortal. Hij ging tijdens een recent interview in op de film en wat we ervan kunnen verwachten.

De acteur sprak met Variety. Hij kon niet vertellen hoe zijn versie van Maxwell Lord zou vergelijken met die van Pedro Pascal in Wonder Woman 1984 (die film heeft hij namelijk nog niet gezien), maar kon wel ingaan op de film van Miller.

Een koortsdroom
Volgens de acteur zou het een "gestoorde fucking koortsdroom" zijn geworden. Hij denkt dat het "geweldig" zou zijn geweest om hem te maken.

"Ik heb Wonder Woman 1984 niet gezien. Ik ken het personage dat erin zit wel, maar kan niet zeggen hoe wat zij hebben gedaan, eruit zou zien ten opzichte van wat wij wilden doen. Maar ik kan wel zeggen dat onze film een gestoorde koortsdroom zou zijn geworden," aldus de acteur.

"Mijn tijd in Australië met George Miller is precies waarom ik van dit werk houd. Hij behandelde het als een toneelstuk. Er was zelfs een dramaturg op de set, die echt fantastisch werk deed met de Meisner-techniek en het echt helemaal uit elkaar trok, het scenario helemaal analyseerde om te kijken wat het was. En het was kunst."

Wat hem betreft was de film "psychokinese en zou er bloed uit mijn traanbuizen komen en zouden we heel wat geweldige dingen hebben gedaan."

NieuwsFilm

meest populair