IJzersterk ontvangen trailer 'Mortal Kombat' onthult schurken Goro en Shao Kahn

De monsterlijke trailer voor Mortal Kombat ging ook echt helemaal los.

Eindelijk was er gisteren de eerste trailer voor de gameverfilming Mortal Kombat. En de trailer was bruut, vol met herkenbare personages, fatalities en meer. De fans gingen door het lint en hieronder zie je de gaafste momenten.

De fans gingen online helemaal uit hun dak. Er was weinig om niet enthousiast over te worden, los van dat de trailer mogelijk al te veel liet zien. Vooral het geweld overeenkomstig met de games werd bejubeld.

En dat is ook terecht, want de beelden komen toch wel erg overeen met wat de fans kennen uit de games. Deze fan vat de ontvangst goed samen:



Goro en Shao Kahn
Uiteraard kregen we heel wat van de reeds bekende personages te zien, met Sub-Zero, Scorpion, Cole Young, Kung Lao, Mileena, Kano, Shang Tsung, Sonya Blade, Liu Kang, Raiden en Jax Briggs. Maar er was meer, want we opeens waren er ook de schurken Goro uit de eerste game en Shao Kahn uit de tweede game.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Sub-Zero en Scorpion
We zagen ook veel van Sub-Zero en Scorpion, de toch wel bekendste figuren uit de games, gespeeld door respectievelijk Joe Taslim en Hiroyuki Sanada.

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
En nog veel meer!
En dan zagen we ook nog de draak van Lui Kang (Ludi Lin), de bliksems van Raiden (Tadanobu Asano) en de bloeddorstige Mileena (Sisi Stringer). Welke beelden uit de trailer vind jij het gaafst?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding


NieuwsFilm

meest populair