Nieuwe held in volle glorie onthuld uit 'Zack Snyder's Justice League'

Nieuwe held in volle glorie onthuld uit 'Zack Snyder's Justice League'

Blik op het nieuwe personage uit Zack Snyder's Justice League.

In Zack Snyder's Justice League krijgen we heel wat nieuwe personages te zien. Eén daarvan is Martian Manhunter. Dit personage moest al in de 2017-versie van de film verschijnen, maar hij was één van de onderdelen die werd geschrapt door Warner Bros.

Via de covers van een reeks aankomende comics die inhaken op Zack Snyder's Justice League krijgen we nu een blik op Martian Manhunter. De rol wordt ingevuld door Harry Lennix.

Lennix speelde in Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice al de rol van Calvin Swanwick. Hij zal zich in de director's cut ontpoppen tot J'onn J'onzz / Martian Manhunter.

Martian Manhunter is stiekem een inwoner van Mars die per ongeluk naar de aarde geteleporteerd is. Doordat hij niet terug kan keren doet hij zich voor als een politiedetective die in het geheim zijn krachten gebruikt om de aardlingen te helpen.

Gave ontwerpen nieuwe comics
Op de ontwerpen zien we ook de zwarte Superman, Batman, The Flash, Cyborg, Aquaman en Wonder Woman. Én de slechteriken Darkseid en Steppenwolf. Zack Snyder's Justice League staat gepland voor 18 maart.




NieuwsFilm

meest populair