Nieuwe held in volle glorie onthuld uit 'Zack Snyder's Justice League'

Blik op het nieuwe personage uit Zack Snyder's Justice League.

Bram de Groot 21 februari 2021 09:32 in Algemeen
In Zack Snyder's Justice League krijgen we heel wat nieuwe personages te zien. Eén daarvan is Martian Manhunter. Dit personage moest al in de 2017-versie van de film verschijnen, maar hij was één van de onderdelen die werd geschrapt door Warner Bros.

Via de covers van een reeks aankomende comics die inhaken op Zack Snyder's Justice League krijgen we nu een blik op Martian Manhunter. De rol wordt ingevuld door Harry Lennix.

Lennix speelde in Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice al de rol van Calvin Swanwick. Hij zal zich in de director's cut ontpoppen tot J'onn J'onzz / Martian Manhunter.

Martian Manhunter is stiekem een inwoner van Mars die per ongeluk naar de aarde geteleporteerd is. Doordat hij niet terug kan keren doet hij zich voor als een politiedetective die in het geheim zijn krachten gebruikt om de aardlingen te helpen.

Gave ontwerpen nieuwe comics
Op de ontwerpen zien we ook de zwarte Superman, Batman, The Flash, Cyborg, Aquaman en Wonder Woman. Én de slechteriken Darkseid en Steppenwolf. Zack Snyder's Justice League staat gepland voor 18 maart.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TearsinRain

Avatar

Omdat Filmtotaal dagelijkse meerdere artikels post over ZSJL en 18 maart met rasse schreden dichterbij komt, gisteravond nog maar eens de Joss Whedon versie gekeken, tenminste als je die zo mag noemen.
En ja, die film is gewoon echt niet sterk. Er gebeurd veel en veel te veel en enige diepgang bij de karakterontwikkeling van Flash en Cyborg is ver te zoeken. Ook Lois Lane speelt als een soort Barbie pop 3 losse emotionele scenes, maar moet de film wel lijmen daarom is een verdubbeling van de speelduur op zich al gerechtvaardigd.
De luchtige Whedon scenes kunnen er zo tussenuit gehaald worden dus we weten in ieder geval welke scenes niet meer terugkomen, die scene waar Superman lachend op de grond ligt en Wonder Woman "childeren, I work with childeren" roept is echt verschrikkelijk.
Dus de film gaat in ieder geval beter worden, is ook niet raar omdat Zack ondertussen veel meer tijd heeft gehad dan de mission impossible die Joss Whedon voor zijn kiezen kreeg.
De sfeer in de film zal consistenter zijn, dus dan liever consistent duister dan van die grappige uitschieters.
Door de langere speelduur moet de karakterontwikkeling beter worden mits Zack er niet teveel extra gaat bijhalen, 4 delen was op zich wel te begrijpen: 3 x een Motherbox + 1 x Return/Finale.
Kortom, ben echt benieuwd naar de nieuwe versie JL, want zo mogen de grootste filmhelden van het DCEU niet vereeuwigd worden.

ThysRomani

Avatar

Mooi gezegd TearsinRain, al moet ik zeggen dat een Batman die grapjes maakt nog net een stukje erger is dan de children van Wonder Woman, al scheelt het niet veel.

Een gedrocht van een film. Benieuwd naar de Snyder Cut. 18 maart!

NieuwsFilm

meest populair