Let op! 'WandaVision' heeft nu een extra scène aan het einde net als in de films

De nieuwe aflevering van WandaVision verbergt iets.

Bram de Groot 21 februari 2021 13:14 in Video
Afgelopen vrijdag verscheen de zevende aflevering van WandaVision. Mogelijk keek je de eerder afleveringen af in de hoop op een nafilmpje of een after/postcredit-scène. Tijdens de recente aflevering is er daadwerkelijk een te zien!

Als je de complete serie nog moet zien of je moet de zevende aflevering nog kijken, dan is dit uiteraard niet een artikel waarop je had moeten klikken. Er verschijnen namelijk dikke vette spoilers en hieronder kun je de clip ook bekijken.


De zevende aflevering onthulde weer heel wat zaken. Soms waren deze heel duidelijk, soms waren ze verstopt. Duidelijk is wel dat we toewerken naar een afronding van het avontuur in Westview dat ogenschijnlijk onder controle staat van Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen.

Wat er in de scène gebeurt, kon je hier al lezen. Duidelijk is dat Marvel het trucje ook gaat toepassen bij de series, al is de scène dit keer meer een verlengstuk en niet zozeer een verwijzing naar een volgende productie. Check de clip hieronder, mocht je deze gemist hebben.


Ook duidelijk is dat de zevende aflevering zich steeds verder voorbereid op de koppeling die gemaakt moet worden met de films Spider-Man: Homecoming 3 (2021) en vooral Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022).

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Renegade

Avatar

Waarom staat dit in filmtotaal? Dit is toch meer voor serie totaal?

draganta

Avatar

Er is toch geen filmnieuws meer, en deze series staan in connectie met de films dus begrijp ik het wel.

reporterdavid91

Avatar

Ja. Me two. De films van Avengers waren zelfs nog voor de serie, en deze serie is gelinkt aan de films.

Lurking metafan

Avatar

Nieuwe batch series zijn allemaal direct gelinkt aan het MCU, dus ik kan me er wel iets bij voorstellen dat ze gepost worden onder filmtotaal.

Daarnaast is het nog steeds onbegrijpelijk dat onder serietotaal geen comments geplaatst kunnen worden?

NieuwsFilm

meest populair