Daisy Ridley wil 'Spider-Woman' worden in de films van Sony

Daisy Ridley wil 'Spider-Woman' worden in de films van Sony

De actrice ziet het al helemaal voor zich.

Actrice Daisy Ridley vindt het helemaal geen probleem om de rol van Spider-Woman te spelen in een film rond het personage. Ze zou "zeker" tekenen voor zo'n project.

In februari 2020 hoorden we dat Sony Pictures van plan was om een film rond de heldin te maken. Het gerucht gaat dat Olivia Wilde de film zal regisseren, al weten we dat niet helemaal zeker (ze tekende wel voor zo'n film, maar haar hoofdpersoon is niet bekend).

Rol voor Daisy Ridley
Actrice Daisy Ridley sprak met USA Today-schrijfster Sariah Wilson. Haar werd gevraagd naar een rol in Spider-Woman. Hoewel Ridley aangaf niets te weten van de geruchten die nu rondgaan, zou ze meteen tekenen voor zo'n film.

"Oh mijn god, ik zou het geweldig vinden om Spider-Woman te spelen!" aldus Ridley tegenover Wilson. Maar volgens Wilson gaf Ridley ook aan "van niets te weten". Sterker nog: Wilson schrijft op Twitter dat ze "alles aan haar uit moest leggen".

Of er dus iets uit gaat komen is maar de vraag. Maar de geruchten zijn wel interessant om te horen. Hieronder de berichten:



NieuwsFilm

meest populair