Algemeen

Geplaagd regisseur Brett Ratner keert terug met passieproject

Brett Ratner gaat nu toch aan de slag met zijn Milli Vanilli biopic.

door Bram de Groot om 15:48 in Algemeen
Tijdens de hevige #MeToo-periode van enkele jaren geleden werden heel wat acteurs en regisseurs - en hier en daar ook wat vrouwelijke - beschuldigd van ongepast gedrag tot vele malen erger. Brett Ratner was er één van.

De regisseur is nooit veroordeeld, enkel publiekelijk. Onder meer doordat Olivia Munn en Natasha Henstridge Ratner beschuldigden van aanranding en intimidatie, besloot Warner Bros. alle banden met de regisseur te verbreken.

Sindsdien hield Ratner zich stil, maar nu keert hij terug en gaat hij onder meer aan de slag met zijn passieproject. Dit is een biopic over het bekende popduo Milli Vanilli.

Eerste film sinds 2014
Ratner, bekend van de regie van films als Rush Hour en X-Men: The Last Stand, doet dit vanuit zijn productiemaatschappij RatPac Entertainment, samen met Millennium Media. De biopic wordt zijn eerste klus sinds 2014, toen hij Hercules met Dwayne Jonhson opleverde.

Ratner heeft de levenslange rechten op een Milli Vanilli, inclusief alle nummers van het duo. De film verkent het succes van Milli Vanilli eind jaren 80 en begin jaren 90, voordat het lipsync-schandaal hun ondergang inluidde. In 1998 stierf Rob Pilatus op 32-jarige leeftijd.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Was deze gast al helemaal vergeten.
Matige regiseur

Decepticon

Avatar

Imo maakt hij zeer vermakelijke films.

Q Jones18

Avatar

Doe mij maar rush hour 4

NieuwsFilm

meest populair